Het Indo-Succes team

Michel van de Pol
CEO & Founder

Michel van de Pol

Eigenaar van Indo-Succes en eigenaar van het succesvolle Info Cruise International.

Auteur van het praktische werkboek “Succes in Indonesië”. Het boek voor ondernemers in Indonesië. Een puur praktijk boek met meer dan 1000 uur research in uw belang.

A Michel van de Pol Idea.com

Robert Jongkees

In het dagelijks leven eigenaar van het succesvolle koffie bedrijf voor export en lokale verkoop, QimBiz Coffee. Samenwerken met de boeren en het overbrengen van kennis is hoofdzaak van succes.
Daarnaast is hij een ondernemer en Internet Technologie man in de tropen en tevens een super internet marketeer. Hij is onder andere verantwoordelijk voor deze site en de sites van Info Cruise International.

Robert Jongkees
Business Owner and IT Expert
drs. Dian Mistianshira
Communications

drs. Dian Mistianshira

Dian eigenaar van communications4change en verantwoordelijke voor teksten en uitleg over communicatie stoornissen in de Indonesische zaken praktijk.

Zekiawan Hidayat

Bachelor of finance en Jr. partner bij Indo Succes.
De man die in de praktijk meedenkt en ‘de regel-neef’ is als het gaat om allerlei allerlei klusjes en administratieve handelingen met instanties en autoriteiten.
Dat regelen voor indo-succes slaagt hij altijd in, met name doordat hij blijft doordrukken en doorvragen.

Zekiawan Hidayat
jr. Partner
Syapira
Assistent

Syapira

Syapira is net afgestudeerd aan de Universiteit waar ze ook als assistant lecturer werk. Zij is net als Atikah een part timer en heel handig voor onderzoeksklusjes. Beide meisjes zijn zeer trots dat we ze op onze website hebben gezet: een Westers bedrijf.

Atikah Amirah

Atikah heeft een bachelor in criminologie, met een neusje voor onderzoeksklusjes. Zij werkt net als Syapira ook part time voor allerhande klusjes en beide zijn communicatief zeer vaardig.

Atikah Amirah
Assistent
.